Levensstroom

Home | Contacteer mij |
linker hoek afgerond SEO rechter afgeronde hoek container

Levensstroom, praktijk voor therapie, Mindfulness en massage

levensstroom: druppels

Levensstroom

Links naar andere sites

Links naar sites die een gelijkaardig onderwerp hebben als Levensstroom vind je hier.

Links over psychotherapie en psychologie


UwTherapeut
Lieve Plasch begeleidt jou bij allerhande levensproblemen: angst, depressie, burn out, eetstoornissen, verslavingen, relatieproblemen.
uwTherapeut, Lieve Plasch
Prakrijk de Ruimte
Praktijk voor meer ‘Adem-Ruimte’: personal coaching, massages, energetisch lichaamswerk, seksualiteit en intimiteit in de ‘Nieuwe Tijd’, workshops, doe-dagen, rituelen…
 
 
 

Massage


Yoga en dans bij nectaroflife in Gent

Gwenda Vander Steene onderricht in workshops haar eigen dansstijl vanuit een uniek perspectief, met sterke invloed van yoga en combinatie van in Indische tempeldans, Bollywooddans en oriŽntaalse dans. Zij geeft graag workshops voor vrouwen om een diepere verbinding te maken met (alle facetten van) hun vrouwelijke energie. Met Hatha yoga leert ze je lichaam gebruiken als een manier om tot jezelf te komen.

chi machine
www.chimachine.be is een site met info over de chi machine, een massagetoestel ter vermindering van rugklachten, spierpijn, opname van zuurstof, verhogen van het energieniveau, ontspanning,...
 
 

Centering® Practitioner


Opleiding centering practitioner in Souldance
Deze ervaringsgerichte opleiding omvat in de eerste plaats een inlevingsmodule, waar studenten telkens zelf de ervaring via oefeningen ingaan om zo de spirit van elke laag of sfeer zelf te leren voelen en kennen. Daarnaast is er een professionele module die opgedeeld is uit een theoretisch, functioneel deel dat gebaseerd is op recente wetenschappelijke inzichten en een praktisch deel, waarbij deelnemers hun persoonlijke ervaring en hun theoretische kennis samenbrengen om het te leren toepassen bij hun cliŽnten.
 
 


 
 
Voorpagina | Overzicht | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Contacteer Levensstroom | © 2007 - 2018 Levensstroom |