Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

draagbare massagetafels Earthlite

Earthlite massagetafel

Zowel voor particulieren als professionelen


Spanningen in het lichaam worden dikwijls veroorzaakt
door verkeerd te denken.

Anonieme bron


Earthlite massagetafels

Earthlite produceert bijna 30 jaar de hoogste kwaliteit massage apparatuur, waaronder vaste en elektrische lift massagetafels, massagestoelen, massage accessoires en alle soorten massage benodigdheden. De producten en benodigdheden zijn een combinatie van de superieure kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties voor de professionele masseur, student en thuis gebruiker. Alle tafels hebben tijd doorstaan op vlak van design en engineering. Alle massagetafels zijn met liefde handgemaakt, waardoor de hoogste kwaliteit garandeerd wordt.

Earthlite's draagbare massagetafels zijn de 1ste keuze voor massage therapeuten. Deze draagbare massagetafels zijn ergonomisch ontworpen zodat ze aangepast zijn voor alle lichaamstypes en bieden een pluche schuimvulling om het comfort van de klanten te verzekeren. Elke massagetafel is extreem robuust, duurzaam en met de hand gemaakt met alleen de beste aarde-vriendelijke materialen. Kies uit een variëteit aan opties, kleuren, materialen, accessoires en massagetafel pakketten aan uw wensen.

Earthlite

Milieuverantwoord

Milieuverantwoord ondernemen is gelukkig steeds belangrijker aan het worden. Hoe zit dat nu met de Earthlite massagetafel?

Het Amerikaans merk Earthlite gebruikt gecertificeerde houtsoorten, milieuvriendelijke lak en CFK-vrije bekleding voor de massagetafels.

  • Zeer goede kwaliteit esdoorn hardhout en Russisch berken voor lang, duurzaam constructie, shiatsu kabels en houten uitsparingen voor de hoofdsteun aan beide kanten van de massagetafels.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van regenwoud hardhout of hout uit oerbossen maar uitsluitend afhankelijk van gekweekte en duurzame houtbronnen.
  • Men probeert actief verspilling van materiaal tegen te gaan en plant bomen.
  • Men blijft zich ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken en materialen. Zo heeft het bedrijf het bedekkingsmateriaal Natursoft® ontwikkeld. Natur Soft© voelt aan als zacht leder en is gebaseerd op PU (Polyurethaan) en is milieuvriendelijk ontwikkeld.
  • Earthlite en Inner Strength hebben een gezamenlijke fabriek in China waarvoor zij zelf de materialen inkopen. Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden, beloning en huisvesting aanzienlijk beter dan in China gebruikelijk. Zelfs een wekelijkse massage is hier de norm. Van andere Chinese massagetafel producenten is het onduidelijk waar de materialen vandaan komen.

Earthlite nu met FSC keurmerk 2008

Earthlite heeft nu een officieel Fsc keurmerk. Dit betekent dat het hout komt van plantages waar bomen herplant worden en milieuvriendelijk gewerkt wordt.

Video met Alex Fuchs van Earthlite

Bekijk een introductie video over de Earthlite New Spirit Reiki draagbare massagetafel met Alex Fuchs (Directeur educatieve verkoop)

  • Overzicht van het aanbod Earthlite massagetafel.
  • De Earthlite massagetafel kun je bestellen via de online winkel.
  • Heb je vragen neem dan telefonisch contact op het nummer 056 / 323 969 of via e-mail.
  • Een paar tafels kunnen worden bezichtigd bij mij thuis.
 

<Terug naar boven>