Levensstroom

Français | Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

draagbare massagetafels Earthlite

Earthlite massagetafels

Zowel voor particulieren als professionelen


Opgericht in 1973, Earthlite en Living Earth Crafts zijn de vooraanstaande duurzame fabrikanten van massage, spa, en pedicure apparatuur en benodigdheden en bieden een breed scala van wellness-segmenten aan. Gevestigd in Vista, CA met activiteiten op drie continenten, voedt Earthlite een familie van zes gerenommeerde merken, waaronder Living Earth Crafts®, Stronglite®, Earthlite®, Continuum®, Inner Strength® en nu Tara Spa Therapy®. De lezers van het Amerikaanse Spa Magazine hebben onlangs gestemd om Earthlite hun "Favoriete massagetafel fabrikant" en "Beste bedrijf voor productondersteuning" te kiezen, dit reeds voor een 9de jaar op een rij. Meer info op: Earthlite, Taraspatherapy en Living Earth Crafts


Earthlite massagetafels

Opgericht in 1973, produceert Earthlite de hoogste kwaliteit massage apparatuur, waaronder vaste en elektrische lift massagetafels, massagestoelen, massage accessoires en alle soorten massage benodigdheden. De producten en benodigdheden zijn een combinatie van de superieure kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties voor de professionele masseur, student en thuis gebruiker. Alle tafels hebben tijd doorstaan op vlak van design en engineering. Alle massagetafels zijn met liefde handgemaakt, waardoor de hoogste kwaliteit garandeerd wordt.

Earthlite's draagbare massagetafels zijn de 1ste keuze voor massage therapeuten. Deze draagbare massagetafels zijn ergonomisch ontworpen zodat ze aangepast zijn voor alle lichaamstypes en bieden een pluche schuimvulling om het comfort van de klanten te verzekeren. Elke massagetafel is extreem robuust, duurzaam en met de hand gemaakt met alleen de beste aarde-vriendelijke materialen. Kies uit een variëteit aan opties, kleuren, materialen, accessoires en massagetafel pakketten aan uw wensen.

Earthlite

Earthlite heeft fabrieken in Californië (USA) en China. Goedkopere tafels en sommige onderdelen komen uit China, duurdere tafels uit USA. 

Milieuverantwoord

Milieuverantwoord ondernemen is gelukkig steeds belangrijker aan het worden. Hoe zit dat nu met de Earthlite massagetafel?

Het Amerikaans merk Earthlite gebruikt gecertificeerde houtsoorten, milieuvriendelijke lak en CFK-vrije bekleding voor de massagetafels.

  • Earthlite gebruikt geen regenwoudhardhout maar is uitsluitend afhankelijk van gekweekte en duurzame houtbronnen.
  • Er wordt Canadese harde esdoorn gebruikt voor de tafelpoten en beugels, en Baltisch berkenmultiplex voor de tafelbladen, die beide gekweekte en hernieuwbare houtbronnen zijn.
  • Bovendien zal je respect voor de natuur zien in de op water gebaseerde lak, het milieuvriendelijke schuim en het vinyl dat op Earthlite's producten wordt gebruikt.
  • Men probeert actief verspilling van materiaal tegen te gaan en plant bomen.
  • Men blijft zich ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken en materialen. Zo heeft het bedrijf het bedekkingsmateriaal Natursoft® ontwikkeld. Natur Soft© voelt aan als zacht leder en is gebaseerd op PU (Polyurethaan) en is milieuvriendelijk ontwikkeld.
  • Earthlite en Inner Strength hebben een gezamenlijke fabriek in China waarvoor zij zelf de materialen inkopen. Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden, beloning en huisvesting aanzienlijk beter dan in China gebruikelijk. Zelfs een wekelijkse massage is hier de norm. Van andere Chinese massagetafel producenten is het onduidelijk waar de materialen vandaan komen.

Earthlite nu met FSC keurmerk 2008

Earthlite heeft nu een officieel Fsc keurmerk. Dit betekent dat het hout komt van plantages waar bomen herplant worden en milieuvriendelijk gewerkt wordt.

Video met Alex Fuchs van Earthlite

Bekijk een introductie video over de Earthlite New Spirit Reiki draagbare massagetafel met Alex Fuchs (Directeur educatieve verkoop)

Garantie draagbare massagetafels en -stoelen

Earthlite garandeert een levenslange garantie op draagbare tafels en stoelen en hoofdsteunen, met uitzondering van schuim en vinyl, tegen defecten in materiaal en vakmanschap zolang u, de oorspronkelijke koper, eigenaar van het product bent, of gedurende vijf jaar nadat het model is stopgezet. Het schuim en vinyl hebben een garantie van drie jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, ongelukken of verwaarlozing, waaronder scheuren in de bekleding en schade veroorzaakt door agressieve chemische reinigingsmiddelen. Deze garantie is beperkt tot reparatie of vervanging van het product, naar eigen goeddunken van Earthlite. U bent verantwoordelijk voor verzending van het product naar de fabriek voor elke garantieclaim. 

Garantie op elektrische massagetafels en vaste tafels

Elektrische tafels en vaste tafels hebben een levenslange garantie op het frame. De hefmotor en bedieningselementen hebben 2 jaar garantie vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Als er binnen deze twee jaar een defect, storing of storing van de hefmotor of bedieningselementen is, zal Earthlite naar eigen inzicht het defecte onderdeel vervangen of repareren, verzending niet inbegrepen. Het schuim en vinyl hebben een garantie van drie jaar. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, ongelukken of verwaarlozing, waaronder scheuren in de bekleding en schade veroorzaakt door agressieve chemische reinigingsmiddelen. Deze garantie is beperkt tot reparatie of vervanging van het product, naar eigen goeddunken van Earthlite. 

 

  • Overzicht van het aanbod Earthlite massagetafel.
  • De Earthlite massagetafel kun je bestellen via de online winkel.
  • Heb je vragen neem dan telefonisch contact op het nummer 056 / 323 969 of via e-mail.
  • Een paar tafels kunnen worden bezichtigd bij mij thuis.
 

<Terug naar boven>