Levensstroom

Français | Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

Natuursoft kleuren massagetafels

Earthlite massagetafel

Kleuren, bekledingsmateriaal en onderhoud


Bekijk hier de kleurpalletten, bekledingsmateriaal en dempingsystemen van de Earthlite elektrische en draagbare massagetafels, massagestoelen en bolsters of knierollen.

Bekledingsmaterialen
Kleurenkaart
Dempingsystemen
Reinigen

 


Bekledingsmaterialen

»NaturSoft«®

Earthlite heeft dit uitstekende bekledingmateriaal ontwikkeld. Natursoft voelt aan als zacht leder en is gebaseerd op PU (Polyurethaan) en is milieuvriendelijk ontwikkeld. PU-vinyl is sterker, milieuvriendelijker en voelt zachter aan dan het goedkope PVC.  Naturesoft is biologisch afbreekbaar.
Natursoft is aan rigoureuze tests op hitte, koude, reinigingsmiddelen en olie onderworpen.
Het materiaal is kleurecht, niet besmettelijk en bestand tegen desinfecteermiddelen. Bovendien is NaturSoft ook resistent tegen olie.
Wij hebben een grootse keuze aan verschillende modellen in vele kleuren. Sommige kleuren zijn direct leverbaar, andere kleuren vragen wachttijd.

»Terra Touch«®

Terra Touch is één van de hoogwaardigste verkrijgbare bekledingsmaterialen, het is nog zachter dan Natur Soft en heeft een zacht oppervlak. Ook dit materiaal is gebaseerd op PU (Polyurethaan) en is daarom net zo goed te onderhouden, milieuvriendelijk en olieresistent als Natur Soft. Terra Touch is met een meerprijs te verkrijgen en wordt in de regel speciaal geleverd (meestal met een langere levertijd):

Kleurenkaart

De meest gangbare kleuren voor de meeste Earthlite massagetafels zijn: Amethyst, Black, Burgundy, Hunter, Mystic Blue, Teal en Vanilla Crème.

Onderstaande kleuren hebben doorgaans een langere levertijd:
Desert Sand, Latte, Marie's Beige, Montain Mist, Rose Quartz, Sapphire, Sterling en White


kleuren EarthLite bekledingsmateriaal

Beschikbare kleuren per tafel:


beschikbare kleuren per behandeltafel

Behandelen van Earthlite bekledingsmaterialen

Zowel NaturSoft als Terra Touch kun je met water en milde zeep reinigen. Het wordt afgeraden om agressievere desinfecteermiddelen te gebruiken.

<Terug naar boven>

Dempingsystemen

kleuren EarthLite bekledingsmateriaal

Reiniging en onderhoud van massagetafels

Hieronder een aantal tips om je tafel te onderhouden:

 • Reinig de bekleding van je massagetafel of behandelstoel na elke behandeling met een vochtige doek, met een sopje en/of een zacht sponsje. Zo kan je een zachte spons (geen pannenspons) met een sopje met afwasmiddel gebruiken voor het verwijderen van vlekken en olieresten.
 • Gebruik geen zware chemische producten, reinigingsmiddelen of vlekkenverwijderaars, want de oplosmiddelen en/of alcohol in deze middelen kunnen de bekleding aantasten en de oppervlakken van PU-lederen massagetafels beschadigen. Wees voorzichtig met chloordoekjes of reinigingsdoekjes, deze kunnen de kleur en kwaliteit van de bekleding beïnvloeden.
 • Gebruik niet teveel water en voorkom dat water in de vulling trekt of in de onderdelen van je massagestoel of -tafel druppelt.
 • Droog de tafel onmiddellijk goed af na het reinigen.
 • Onderstellen van massagestoelen, massagetafels en krukken kunnen eenvoudig gereinigd worden met een natte doek en een sopje. Ook nu geldt: gebruik niet teveel water en voorkom dat er water in de scharnieren of elektrische onderdelen terecht komt.
 • Wie met oliën of crèmes werkt: gebruik best een hoeslaken en hoofdsteunovertrek om je massagetafel of behandelstoel te beschermen.
 • Bij het schoonmaken van elektrische massagetafels zal je moeten oppassen dat er geen water in de motor of bedrading druppelt.
 • Voor het hygiënisch en ongecompliceerd desinfecteren van het tafelblad en de hoofdsteun gebruik je een milde desinfectiemiddel (die ook voor gevoelige kunststoffen, zoals bijvoorbeeld acryl, geschikt zijn). Je kan gebruik maken van klassieke spraydesinfectie waarbij een film op het te desinfecteren oppervlak wordt gespoten en dat je dan na een korte inwerktijd weer afpoetst. Of je gebruikt desinfectie door middel van kant-en-klare desinfecterende doekjes om het oppervlak schoon te maken.
 • Overzicht van het aanbod Earthlite massagetafel.
 • De Earthlite massagetafel kun je bestellen via de online winkel.
 • Heb je vragen neem dan telefonisch contact op het nummer 056 / 323 969 of via e-mail.
 • Sommige tafels van EarthLite kunnen worden bezichtigd bij mij thuis.

<Terug naar boven>