Levensstroom

Français | Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

massagetafel Hara Ki

Universe hoeslakens en overtrekken

Voor Universe en Earthlite massagetafels


Nieuw sinds 2016 is de eigen Universe lijn hoeslakens uit stretch badstof. je kan het combineren met een overtrek voor een knierol en overtrekjes voor de hoofdsteun. Ze zijn geschikt voor de Universe en Earthlite massagetafels.

 

 

online shop

 

 


Bescherm je behandeltafel tegen olie en vet met een hoeslaken

Deze overtrekken voor je massagetafel zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig en extra dik stretch badstof uit katoen met een dikte van maar liefst 250 gram per m2. Deze extra zware en dikke kwaliteit badstof overtrekken heb ik bewust voor je geselecteerd en zal je vrijwel nergens terug vinden. Ze zorgen voor extra duurzaamheid en comfort. Ze zijn afgewerkt met een dubbel gestikte elastieken zoom waardoor dit hoeslaken goed aansluit op je massagetafel of massagebank.

Omdat deze hoeslakens van elastische badstof zijn vervaardigd is de maat universeel. Dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor massagebanken, behandeltafels, massagetafels van diverse afmetingen. Onze overtrekken zijn van stretch badstof en zijn uitermate geschikt voor tafels met een breedte van 65 - 80 cm en een lengte tot 200 cm. Door het stretch badstof en de dubbel gestikte elastieken zoom aan de zijkanten, sluit de overtrek altijd netjes aan op de massagebank.

Deze hoeslakens zijn wasbaar op maximaal 60C°. Wij raden echter wel aan om bij de eerste wasbeurt de overtrek in lauw water te laten weken om krimpen tegen te gaan. Deze overtrek kan op een lage stand in de droger gedroogd worden. Zie verder de voorschriften op het label van het hoeslaken.
De stof bestaat voor 80% uit katoen en 20% uit polyester. Met deze ideale samenstelling blijven de kwaliteit en in het bijzonder de kleurvastheid van de overtrekken lang behouden.

Voorlopig zijn deze alleen in voorraad in de kleur ivoor (zacht beige of écru).

Prijs per stuk: 24 €

Er is korting bij gelijktijdige bestelling van 3, 5, 10 of 20 stuks. Dit wordt verwerkt op de webshop.

online shop

Hoofdsteun overtrek

Eveneens uit dezelfde stof vervaardigd zijn de hoofdsteun overtrekken. De hoofdsteunhoezen worden eenvoudig met behulp van een dubbel gestikte elastieken zoom over de hoofdsteun bevestigd, zijn naadloos en beschikken over een perfecte pasvorm. Je kan de hoofdsteun overtrekken na gebruik uitwassen en gewoon weer hergebruiken.

Deze universele hoes voor hoofdsteunen is geschikt voor verschillende massagetafels, massagestoelen en behandelbanken. Het is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en extra dik badstof uit stretch katoen met een dikte van 260 gram per m2.

De hoofdsteunovertrek is momenteel alleen leverbaar in de kleur ivoor (licht beige, écru).

Prijs per stuk: 8 € 

Er is korting bij gelijktijdige bestelling van 3 stuks, 5 overtrekken, 10 of 20 stuks. Dit wordt verwerkt op de webshop.

Overtrek voor de knierol

Ook voor je knierol heb ik een overtrek uit dezelfde stof vervaardigd. De knierolovertrekken worden ook met behulp van een dubbel gestikte elastieken zoom aangespannen met een koord. Ze zijn naadloos en beschikken over een perfecte pasvorm. Je kan de massagerol overtrekken na gebruik wassen en weer opnieuw gebruiken. Dezelfde wasvoorschriften zoals vermeld hierboven voor de hoeslakens.

Deze universele hoes voor knierollen of bolsters zijn geschikt voor volledig ronde en drie kwart ronde rollen met afmetingen: doorsnede 12-16 cm, lengte 66 cm. Ze zijn gemaakt van dezelfde kwalitatief hoogwaardig en extra dik badstof uit stretch katoen (75 %) en 25% uit polyester met een dikte van 260 gram per m2. Ze sluiten heel mooi om de bolsters!

De knierol overtrek is momenteel alleen leverbaar in de kleur ivoor (beige, crème kleur).

Prijs per stuk: 9 € 

Er is korting bij gelijktijdige bestelling van 3 stuks, 5 overtrekken, 10, 20 of 30 stuks. Dit wordt verwerkt op de webshop.

Universe pakket

Happy pakket

Bij de Universe massagetafels is er ook mogelijkheid voor een Universe Pakket.

Je kan ook een gans pakketje bestellen. Meestal koopt men bij een massagetafels ook een overtrek voor de tafel en hoofdsteun. En een knierol die dan best ook beschermt wordt tegen olie met een hoes. Een Universe pakket bestaat uit volgende accessoires:

  • Universe knierol of bolster (normaal 29 €)
  • een overtrek uit badstof voor de knierol (normale prijs 9 €)
  • hoeslaken of overtrek uit stretch badstof voor de tafel (normale prijs 24 €)
  • overtrek of hoes voor de hoofdsteun (8 €)
Het pakket is verkrijgbaar in de kleur ivoor en kost 70,00 €


Indien je een Universe Pakket besteld samen met een Universe tafel dan krijg je een korting van meer dan 20%. Prijs is dan 55 €.

<Terug naar boven>

  • Overzicht van het aanbod Earthlite massagetafel.
  • Al deze massagetafels kun je bestellen via de online winkel: Universe behandeltafels.
  • Heb je vragen neem dan telefonisch contact op het nummer 056 / 323 969 of via e-mail.
  • Een paar tafels kunnen worden bezichtigd bij mij thuis.
    Alle Universe tafels worden, indien ze in stok zijn, geleverd bij jou thuis aan 12,00 € per tafel naar België en 15,00 € naar Nederland. Prijs voor Universe pakket is, indien samen met de tafel, gratis.

 

 

<Terug naar boven>