Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

massagezetels

Aanbod massagezetels of massagestoelen

Uw persoonlijke masseur aan huis

Bij Levensstroom kan je nu ook massagestoelen of massagezetels vinden die geschikt zijn voor alle soorten gebruikers. Deze producten zijn ontworpen door top-ingenieurs en top-ontwerpers van de beste fabrikanten en worden ontwikkeld in samenwerking met de beste medische instituten op de markt.

Levenstrooms massagestoelen en massagezetels zijn ontworpen om totale ontspanning te bieden en ze zijn een prachtig alternatief voor, of een addittie op (dure) intensieve fysio therapeutische behandeling.

 


Aanbod

De massagestoelen zijn hightech luxe massagezetels welke vrijwel het gehele lichaam in een keer masseren. Ze staan altijd voor je klaar, wanneer je wilt, zolang je wil. Je kan zelf kiezen welke lichaamsdelen je extra aandacht wilt geven. Of het nu gaat om een harde massage of een ontspanningsmassage. De stoel neemt het zitvlak, de rug, de armen, de schouders, voeten en de benen tegelijkertijd onder handen. Na 15 minuten zijn je spieren weer in topconditie en ontstaat hetzelfde effect als bij een traditionele sportmassage van een uur. Dit is het aanbod:

S-062P
Een massagestoel bij uitstek geschikt voor gebruikers met een wat kortere lichaamslengte.
€1263,00
Massagestoel met muntautomaat
Toepasbaar bij bedrijven en instellingen, voor, tijdens- of na werktijd en altijd...
€ 1969,00
Intelligente health-care massagestoelen
Nieuw elegant design met 10 massage ballen, 5 programma's...
€ 2555,00
Intelligente massagezetel
Massagezetel met mechanische en luchtdruk massage
€ 2858,00
Evolution massage zetel met beenmassage
Automatische detectie via een gesensorde body scan om de beste acupunctuur punten te vinden.
€ 3383,00
Evolution massage stoel met voetmassage
In beenhouder en in de voetzool zijn 4 "airbags", die op en neer bewegen om enkels, kuiten en voeten te ontspannen
€ 3689,00

De technieken van een massagezetel

Massage bestaat al eeuwen lang en is ook vandaag nog steeds in aantrek. Massage is belangrijk voor zowel lichaam als geest. Lichamelijk ontspant het de spieren, warmt deze desgewenst op. Met een massagestoel kan bv. ook de lage rug gemasseerd worden, een plaats waar je anders niet zo gemakkelijk aan kan. Maar ook de darmen en nieren worden, zonder dat je het weet, meegenomen. Ze worden gestimuleerd en dat psychisch maakt dat jij je als mens weer energieker zult voelen. Stress vermindert, je kan meer loslaten, ook mentaal, en de massage is gewoon ontspannend.

De massagetechnieken zijn gelijkend op de al eeuwenoude traditionele Japanse drukpuntmassage, acupressuur, shiatsu en de Ayurvedische massage. De massagesessies duren ongeveer 15 tot 20 minuten en worden over de kleding gegeven zonder dat er olie aan te pas komt.
Een massagezetel is uitermate geschikt voor hen die onder druk moeten presteren, langdurig in een slechte zithouding zitten (bv. werken achter de computer) of een belastende eenzijdige werkhouding moeten aannemen.

Energetisch werkt een massagezetel ook op de energiebanen in het lichaam, door de drukpuntmassage en de stretchingen die gegeven wordt op het hoofd, de rug, nek, schouders, armen en handen, en de heupen. Zo kan de energie kan weer beter gaan stromen doordat lichaam en geest in balans wordt gebracht.

Een massagezetel kan preventief werken tegen RSI en werkstress, zeker wanneer dit samengaat met bewegingsoefeningen bestemd voor RSI en werkstress klachten.