Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

huren chi machine

Verhuur Chi machine

Prijzen en voorwaarden

Bij Levensstroom in Kortrijk (West Vlaanderen) kan je de chi machine huren. Lees hieronder de voorwaarden.

Attentie: op sommige plaatsen kun je de identieke chi machine aankopen aan veel goedkopere prijzen. Deze toestellen zijn van Chinese makelij. Uiterlijk zien ze er het zelfde uit maar de binnenkant is gemaakt uit goedkopere materiaal... Hou daar rekening mee!

Voorwaarden verhuur

Vooreerst is er altijd de mogelijkheid om de chi machine te testen. Een sessie duurt 30 minuten waaronder 10 à 15 minuten intake. Voor prijzen, zie prijslijst.

Je kan de chi machine ook voor 4 weken huren. Prijs is 50 € (huurkoop) + 100 € waarborg. Wil je het toestel daarna kopen dan wordt deze huurprijs + waarborg van de aankoop afgetrokken.

Hou je het bij die 4 weken dan bezorg je het toestel in originele verpakking terug en wanneer het in perfecte staat is bevonden krijg je de waarborg terug.

Dezelfde voorwaarden en prijzen gelden ook voor het huren van het model met infrarood-therapie, trillingen en massage-functie en het Large model voor mensen groter dan 185 cm.

Bestellen doe je op het shopgedeelte van deze site. Geef duidelijk aan (bij opmerkingen) welk toestel je graag zou willen huren.
Lukt het niet op de webshop ga dan naar het bestelformulier.

Betaling en verzending

  1. Je kan je bestelling komen afhalen en betalen ter plaatse. Zie adres.
  2. Of je betaalt op voorhand op rekeningnummer 979-6482686-84 van Levensstroom met vermelding van je naam en huur chi machine. Het toestel wordt je dan zo snel mogelijk, indien voorradig, opgestuurd. Prijs: 150 € + 15 € verzendkosten.
  3. Ofwel kies je om te betalen bij levering. Dan betaal je nog eens 9,5 € rembourskosten er bij.

Een aanrader in deze gestresseerde wereld. Een uitstekende hulp om in harmonie te leven met jezelf en je omgeving.