Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

Gitta

Gezien op life!tv

Brigitta Callens stelt de chi machine voor

Wekelijks presenteerde Alexandra Potvin Life!tv Langer Leven. Ze ging samen met Yogi Brigitta Callens en Lifecoach Jerko Bozikovic op zoek naar hoe je kwaliteitvol kunt leven. Tijdens één van die uitzendingen stelde Brigitta de chi machine voor.


Brigitta Callens en Jerko Bozikovic – specialisten bij Life!tv Langer Leven

Elke dinsdag gingen Lifecoach Jerko Bozikovic, trainer, coach, presentator en keynote spreker en Yogi Brigitta Callens, die haar eigen praktijk heeft in La Maison Pure, financieel expert Luc De Koning en presentatrice Alexandra Potvin op zoek naar antwoorden op vragen rond “quality of life”. Hoe kan je werken aan “een gezonde geest in een gezond lichaam”? Hoe kun je in deze hectische maatschappij je leven en je omgeving beter organiseren. We hebben allemaal wel een knelpunt waar we aan kunnen werken. Maar hoe doe je dat dan precies? Life!tv Langer Leven ging op zoek naar antwoorden op de vele levensvragen van de Life!tv-kijkers.

Tijdens één van de uitzendingen stelde Brigitta de chi machine voor. Klik op de video clip om de uitzending te bekijken.

   

Heb je interesse om dit massagetoestel te testen dan kan dit bij Levenstroom in Gullegem. Of wil je het huren of kopen, ga dan naar de webshop. Ik heb 3 modellen voor jou waar je uit kunt kiezen. Op de pagina met het aanbod vind je meer over de prijzen, hun functie,...

Eveneens gezien op “Life!tv Langer Leven” zijn 2 uitzendingen over Mindfulness met David Dewulf als gast.