Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

trio massage kortrijk

Trio massages, met zijn drieën genieten...

Met 3 personen tegelijkertijd worden gemasseerd

Ben je op zoek naar een massagebehandeling samen met je partner, dochter, vriend of vriendin? Dan is een trio massage een mogelijkheid. Je kan als koppel kiezen tussen een combinatie van verschillende massages.

maak een afspraak


Mogelijkheid tot trio massage voor drie personen Gullegem - Wevelgem nabij Kortrijk (West Vlaanderen)

De massagepraktijk beschikt over de mogelijkheid om met zijn drieën te genieten van een arrangement trio massage (massage à trois).
Gezellig samen met je partner en kinderen, broers en zussen, vrienden of vriendinnen, ouders,... worden jullie gemasseerd in dezelfde ruimte. 

Maak tijdig een afspraak met dit formulier of per telefoon: 056 323 969. Er dient ook een voorschot betaald te worden. Kan ook op zaterdag of zondag of een avond in de week.

Dit arrangement is een behandeling van drie uur voor de prijs van één! Hiervoor dient geen tweede masseur opgeroepen te worden waardoor de prijs aanmerkelijk daalt! Tijdens het eerste uur krijgt:

Prijzen:

  • Arrangement trio massage 3 uur: 75,00 € / persoon
  • Arrangement trio massage voor studenten 3 uur: 70,00 € / persoon

Nuttige tips

  • Een triomassage leent zich ook uitstekend als cadeau idee. Reserveer een cadeaubon voor je geliefden tijdens Valentijn, vaderdag, moederdag, voor een verjaardag, als kerstcadeau op Kerstmis, Nieuwjaar,...
  • Waar? We ontvangen je hartelijk in Levensstroom te Gullegem - Wevelgem nabij Kortrijk (West Vlaanderen). Gratis en ruime parking! Parkeer gerust op de auto oprit langs de zijkant links van het gebouw.
  • Maak hier een afspraak uit het aanbod massages.