Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

Mindfulness cursussen

Cursussen mindfulness

Praktische informatie en algemene voorwaarden bij deelname mindfulness training

Verloop

iets was er
iets was er altijd
altijd was er
iets waar je niet bij kon

niets was er
niets wat je doen kon
en ergens daartussen
zat jij en je wachtte
en je wachtte op iets

en je zat en je wachtte
en jij was het wachten
je zat en je wachtte
je wachtte op iets

Edith De Gilde


Voorwaarden om deel te nemen

  • inschrijvingsformulier invullen.
  • Er zal verwacht worden om minstens 50 minuten per dag te oefenen
  • Indien je wenst kan je als intake de voorafgaande handleiding doornemen.
  • Indien het voor jou niet mogelijk is om je online in te schrijven, bvb. omdat je aan een openbare computer zit, dan kun je een formulier afprinten en deze thuis rustig invullen en opsturen naar: Levensstroom, MBCT training, Nijverheidslaan 21, 8560 Gullegem. Het intakeformulier kan je aanvragen via e-mail.
  • Lukt het je ook niet om een inschrijvingsformulier afgeprint te krijgen, dan kun je alsnog een berichtje versturen of bellen naar 056 / 323 969 met de melding dat je graag een intake formulier opgestuurd wilt krijgen. De toegezonden formulier vul je dan in en zend je terug naar het hierboven vermelde adres.
  • Belangrijk bericht in deze Corona tijdperk: Hoe lang de lockdown tijd ook duurt, de mindfulness trainingen gaan zeker door. Maar op een andere manier. We passen ons aan aan de huidige toestand en zijn creatief om in te spelen op veranderende situaties. Zo zullen de volgende trainingen mindfulness online aangeboden worden. Ja, je zal dus thuis in je huiskamer samen met enkele andere deelnemers samen de training kunnen volgen. Het zal een beetje anders zijn, geen lijfelijke aanwezigheid, sommige oefeningen zullen we wat moeten aanpassen,... maar we kunnen gewoon de mindfulness trainingen online volgen!

Kostprijs 8-weken mindfulness cursus

De prijs van de cursus bedraagt 270 € voor de reeks van acht lessen (24 uur), inclusief map en 4 Cd's indien je 3 weken of vroeger voor de start van de training inschrijft én betaalt. Wie later dan 21 dagen voor startdatum inschrijft betaalt 300 €. De datum dat geldt, is de dag waarop het bedrag op rekening staat van Levensstroom.

De betalingen kunnen overgeschreven worden op rekening nummer: 979-6482686-84 van Levensstroom met de vermelding van je naam + plaats en startdatum van de mindfulness cursus.

Je kan ook de SEPA overschrijving gebruiken met de hieronder vermelde codes. Ook voor internationale overschrijvingen kan je volgende gegevens vermelden:

IBAN BE03 9796 4826 8684
BIC ARSPBE22

Er kan niet betaald worden met opleidingscheques.

Wie de cursus mindfulness opnieuw volgt, kan dit doen aan verminderde prijs: 180 €.
Wie als koppel komt (dus in 1 gezin woont) betaalt elk 250,00 euro.

Mensen die leven van een minimumloon of volledig afhankelijk zijn van een ziekteuitkering en studenten kunnen genieten van een korting en betalen 220 €
Gelieve contact te nemen met Levensstroom.

 

Terugbetaling door CM Midden-Vlaanderen voor mindfulness cursussen stop gezet vanaf januari 2019

CM Midden-Vlaanderen (regio Gent, Aalst, Eeklo, Deinze en Oudenaarde) verleende sedert 1 januari 2010 een tussenkomst aan leden die een mindfulness cursus volgen om herval in depressie tegen te gaan. Vanaf 1 januari 2019 wordt het volledige pakket van aanvullende diensten en voordelen voor alle Vlaamse CM-ziekenfondsen gelijkgeschakeld. De MBCT-tegemoetkoming is vanaf 2019 niet langer weerhouden in hun voordelenpakket. De Christelijke Mutualiteit maakte keuzes rekening houdend met budgettaire mogelijkheden en evenwichten, maar blijft sterk inzetten op geestelijke gezondheid en psychotherapie.

 

Annuleren

Bij annulatie, dat per e-mail of brief, niet telefonisch, gebeurt, wordt het overgeschreven bedrag deels terugbetaald (of dient een administratiekost betaald te worden) afhankelijk van het tijdstip van annulatie:

Meer dan 3 weken vooraf: geen kosten.
Minder dan 3 weken voor start van de training: 40 euro administratiekosten te betalen (260 € terugbetaald)
Minder dan 1 week vooraf: 80 euro kosten te betalen (220 € terugbetaald)

Bij annulatie op de dag zelf van de activiteit of bij niet annuleren, is er geen enkele mogelijkheid tot terugbetaling en dien je 100% van het cursusbedrag te betalen. Ook bij het stopzetten tijdens de training is er geen terugbetaling mogelijk.
Men kan zonder terugbetaling de training verplaatsen naar een andere datum en plaats.

Wanneer we onvoldoende inschrijvingen hebben, zijn we gerechtigd de cursus af te gelasten tot 4 dagen voor de start.

 

Individuele trainingen

Niet iedereen voelt zich goed in een groep.
Of kan zich 8 weken lang op dezelfde avond van de week vrij maken.
Of wil liever een persoonlijk betrokken begeleiding waar ook ruimte is voor zijn eigen verhaal...
Dan is er ook de mogelijkheid om het 8 wekenprogramma op individuele basis te volgen. Dan kun je dit melden in het inschrijvingsformulier bij de voorlaatste vraag: "Is er nog iets waarvan je wilt dat de trainer het weet?" Of geef telefonisch een seintje.
Een individuele sessie duurt gemiddeld 1u30 à 2u. De prijs bedraagt 40 € per uur en na het eerste uur wordt per kwartier 10 € bijgerekend.

Vanaf nu kan je ook de training individueel volgens via webcam. Dus zelfs als je niet in mijn omgeving woont, werken we via videobellen met het eenvoudige programma Zoom. Dit hoef jij verder niet aan te schaffen, maar via een link die ik je stuur krijgen we elkaar in beeld. Het was verrassend voor mezelf en ook mijn klanten hoe goed dit werkt, zelfs zo dat het regelmatig een hogere mate van focus oplevert, dan wanneer mensen langskomen. Ontdek het tijdens het kennismakingsgesprek...: zend mij een mail

 

Voorpagina | Overzicht | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Contacteer Levensstroom | © 2007 - 2020 Levensstroom | Routebeschrijving |

Nijverheidslaan 21, 8560 Gullegem | 056 323969