Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

inschrijving mindfulness trainingen of lessen

Deelnemen aan een Mindfulnes training

Inschrijvingsformulier mindfulness trainingen

Je hebt interesse om deel te nemen aan een mindfulness training? Ze zijn voor iedereen, of je nu gezond, gelukkig of gestresseerd en ziek bent!
Vul hieronder alle nodige gegevens in om je in te schrijven. Deze lijst zal gebruikt worden indien een intakegesprek noodzakelijk is. Deze formuliers zijn strikt persoonlijk en worden ook in de context van het beroepsgeheim vertrouwelijk behandeld. Alle medische dossiers worden uitsluitend en alleen door mezelf gelezen. En alle e-mails komen rechtstreeks bij mij.

Lukt het je niet om dit formulier ingevuld te krijgen omwille van computerproblemen of heb je wat weerstand om dit dossier in te vullen, neem dan even contact met me op: 056 / 323 969. Bij het doornemen van de lijst kan je de indruk krijgen dat je ziek moet zijn om te kunnen deelnemen! Dit is niet zo! Vul in het medisch dossier datgene in wat je denkt dat belangrijk is voor mij.


Belangrijk!
  1. Wanneer je formulier correct is ingevuld én doorgestuurd krijg je onmiddellijk een e-mail naar het door jouw opgegeven e-mail adres met een overzicht van jouw ingevulde gegevens.
  2. Is dit niet zo, kijk dan even na welke velden niet of verkeerd ingevuld zijn. Ze zijn hierboven met streepjeslijn onderlijnt.
  3. Lukt het nog niet verifieer of je ook de beveiligingscode (captcha code) heb ingevuld. Dit zijn enkele cijfers en letters die je dient over te typen ter controle en beveiliging. Heb je een verkeerde letter of cijfer ingetypt dan kom je terug op deze pagina en een nieuw captcha code.
  4. Is het doorsturen gelukt dan kom je automatische terecht op een dank pagina, vanwaar je weer verder kunt surfen op de website…
  5. Belangrijk aan Hotmail en Gmail gebruikers: het versturen van e-mails vanaf een e-mailadres wordt aan strenge richtlijnen onderworpen door onder andere Hotmail en Gmail, maar ook door andere mailproviders. Veel klanten krijgen mijn mails in hun Spam box. Kijk dit dus zeker na als je deze inschrijvingsformulier invult! Om te voorkomen dat jouw mails geweigerd worden of als 'ongewenst' gemarkeerd worden raad ik je aan om mijn mail adres als "veilig" of "gewenst" te markeren. Je kan bij elk bericht dat door jouw spamfilters is gemarkeerd als spam, op de knop 'Geen spam' klikken. Zoniet blijven mijn mails in jouw spambox komen.

Veel succes!

Voorpagina | Overzicht | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Contacteer Levensstroom | © 2007 - 2020 Levensstroom | Routebeschrijving |

Nijverheidslaan 21, 8560 Gullegem | 056 323969