Video'sLevensstroom in beeld

Video Levensstroom

Deze video toont de visie en achterliggende filosofie van waaruit ik werk. Gebouwd op het model Centering® wordt elk individu gezien in een totaal concept vanuit vier richtingen: het fysieke lichaam, het mentaal lichaam, het emotioneel lichaam en het energetisch lichaam. Het bewandelen van deze vier richtingen doet de individu groeien in zijn bewustwordingsproces. Hiertoe overloopt, als de klant dit wil, de persoon zes paden beginnende bij de fysieke bewustwording. Hij bekijkt vervolgens op het tweede pad in zijn persoonlijk leven de interactie, vluchtmechanismen, compensatie en sterktes die hij heeft.

Hij is hierbij niet alleen maar leeft in relatie met de ander en op dit het derde pad bekijkt hij zijn verbindingen en interacties op het relationele niveau. Waar de basis ligt van zijn persoonlijke blokkades. Verdere informatie lees je meer bij Centering® maar deze video geeft je misschien al een beeld van hoe ik werk.

Gepost door Dirk Vieren
Dirk Vieren

Ik ben psychotherapeut, mindfulness trainer, massagetherapeut, centering practitioner, schrijver en ontwikkelaar van deze website en eveneens zaakvoerder van dit centrum. Mijn hoogste doel is rusten in mijn ware aard die inherent is in elke mens. En als meditator hou ik er van om mijn levenswerk te delen met allen die mijn pad kruisen. Deze website wil een poging zijn om jouw te ondersteunen in jouw zoektocht in het leven. Hopelijk vind je hier ietw waarmee ik jouw groei een stapje verder kan zetten

En als je mij tegenkomt heb je kans in de vriendelijke schattige ogen te kijken van mijn zwarte kat die overal wel ergens in mijn huis rond loopt. Ze luistert naar de naam "Vlokje" en nee ze is niet sneeuwwit maar pikzwart. Maar ik heb haar wel gevonden in de sneeuw...

Gerelateerde post

bekijk de video over mijn visie
Video visie en werking

Deze video toont de visie en achterliggende filosofie van waaruit ik werk. Gebouwd op het model Centering® wordt elk individu gezien in een totaal concept vanuit vier richtingen: het fysieke lichaam, het mentaal lichaam, het emotioneel lichaam en het energetisch lichaam. lees meer

luisteren naar apps met koptelefoon in natuur.jpg
Apps voor meditatie en relaxatie

Je hebt het druk en bent niet in de mogelijkheid om op je meditatiekussentje te zitten of kost het omwille van verplichtingen, stress, werk, drukte,... meer moeite om tijd vrij te maken om te mediteren, dan zou je misschien een meditatieapp kunnen uitproberen? Hier vind je talrijke Nederlandstalige én Engelse apps met een grote waaier aan ontspanningsoefeningen, meditaties, yoga oefeningen, visualisatie oefeningen, relaxatie,...lees meer

2 commentaren

You're right, it keeps you fit, calm and healthy at the same time. Thanks for sharing. Will definitely tell my sister about it.

It's great to practise yoga during all the pregnancy period.

Laat hier je commentaar achter