Zwerver, jouw voetstappen
zijn de weg, verder niets

De weg ontstaat door lopen
en achteromkijkend zie je het pad

lees meer  

Ga je op
ontdekkingsreis?

Volg gewoon
de stroom van je leven

lees meer  

Je bent er al
zoek niet verder!

Op weg naar jezelf
Alles zit in jou...

lees meer  

Waarvoor je terecht
kan bij Levensstroom

In mijn praktijk werk ik vanuit het centering® model, een specifieke manier van kijken waarbij alles in verbinding is. Jij wordt gezien als één geheel en vanuit deze holistische visie wordt een verbinding gelegd tussen jouw emoties, fysieke spanningen, gedachtepatronen en zielskwaliteiten. Mijn werk is gegroeid vanuit een verlangen en zoeken naar een verbinding tussen psychotherapie en spiritualiteit, wetenschap en religie, tussen kennis en ervaring, tussen oost en west, tussen psychologie en eeuwenoude wijsheidstradities, tussen de klassieke kennis van het menselijk lichaam en de eeuwenoude wijsheid van ‘the medicine wheel’. Mindfulness is hier een ondertussen door het publiek bekend en aanvaarde voorbeeld van, maar ook in het persoonlijk begeleiden van mensen combineer ik inzichtelijk werk en basiskennis met innerlijkheid en ervaringsgerichte exploratie.
Tijdens een massage kan ik je masseren en je spieren verzachten, terwijl dit ook kan uitmonden in bepaalde emoties die dan verder kunnen geëxploreerd worden om bijvoorbeeld spanning in je lichaam op te sporen zodat je het een plaats kunt geven in je dagelijks leven.

In mijn werk wil ik jou dus vooral een richting aanbieden om je persoonlijk groeiproces in handen te nemen. Via verschillende wegen als psychotherapie, aandachtsoefeningen, massages, beweging, ademhaling, mindful aanwezig zijn, bodyspirit,... is er wel een ingangsweg te vinden om jouw specifiek probleem te bekijken. Heartfull met jezelf omgaan, zacht en vriendelijk, compassievol, is wat ik je wil leren, via lichaamswerk, mediteren, gesprek of beweging.

Bekijk foto's  

Persoonlijke groei

KIES JE INTERESSE EN START JE LEVENSWEG

Coaching & begeleiding kijk hier  
Mindfulness kijk hier  
Heartfulness kijk hier  
Hartcoherentie kijk hier  
Massage kijk hier  
Centering kijk hier  

Prijzen

Sessies en trainingen

Therapie sessies
40 €per uur

De prijs voor zowel het intakegesprek als voor verdere sessies bedraagt 40 € per uur. Na elke kwartier komt er 10 € bij. Het intakegesprek neemt een uur tot anderhalf uur in beslag, uiteraard afhankelijk van de aard van de problematiek.

maak afspraak  
Mindfulness training
270 €voor 8 weken

De prijs van de cursus bedraagt 270 € voor de reeks van acht lessen (24 uur), inclusief map en 4 Cd's, indien je 3 weken of vroeger voor de start van de training betaalt. Na 21 dagen voor startdatum bedraagt het bedrag 300 €.

inschrijven  
Massages
45 €voor 1 uur

Kom je alleen voor een relax massage dan is de prijs 45 €. Een duo massage is 50 € voor 1u per persoon. De voordeligste keuze is het arrangement formule: 2u massage aan 60 € per persoon

reserveer  
Heartfulness
270 €voor 9 sessies

Module 2 bestaat uit 9 sessies van 3u en hierbij zijn inbegrepen map en downloadbare bestanden. Elke module heeft zijn eigen aantal sessies en prijzen variëren daarom ook van module tot module. Hou rekening met vroegboeking!

inschrijven  

Agenda

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Februari
Maart
April
19:00 - 22:00
Mindfulness training
Van 18/04 - 06/06
19:00 - 22:00
Mindfulness training
Van 19/04 - 07/06
19:00 - 22:00
Mindfulness online
Van 22/04 - 10/06
Mei
19:00 - 22:00
Mindfulness training
Van 18/04 - 06/06
19:00 - 22:00
Mindfulness training
Van 19/04 - 07/06
19:00 - 22:00
Mindfulness online
Van 22/04 - 10/06
Juni
19:00 - 22:00
Mindfulness training
Van 18/04 - 06/06
19:00 - 22:00
Mindfulness training
Van 19/04 - 07/06
19:00 - 22:00
Mindfulness online
Van 22/04 - 10/06

Wie is wie

Dirk Vieren, mindfulness trainer, psychotherapeut
Dirk Vieren
Zaakvoerder Levensstroom

In 2006 ben ik gestart als psychotherapeut, mindfulness trainer en massagetherapeut in mijn praktijk Levensstroom. Van jongs af aan was ik al zeer geïnteresseerd in verdieping, groeiwerk en zelfkennis en heb dit met veel enthousiasme kunnen uitbouwen tot dit centrum zoals het er vandaag staat.

meer over mij
Jij??
Jij??
Masseuse

Ik ben Jij??, gehuwd en trotse mama van twee zoontjes. Ik heb een thuispraktijk in ontspanningsmassage en yoga en daarnaast doe ik freelance behandelingen hier bij Levensstroom. Masseren is voor mij een heel dankbaar beroep. Iemand een fijn gevoel geven geeft mezelf ook een fijn gevoel.

meer over mij
Saisuda Kaewprasong
Saisuda Kaewprasong
Thaïse masseuse

Saisuda has been practicing Thaïse massage for 5 years, and teaching in Thailand for over 3 years. Saisuda`s great personality, sense of humor, and way with words make those 90 minutes in the hot room seem like a piece of cake. She was born in Thaïland and raised in Belgium...

wie ben ik?

Bekijk de video

Visie en model

Instagram feeds

Gebouw Souldance waar Levensstroom zich bevind
massagetafels
meditatie
duo massage
yoga houding
Earthlite
Sedona massagetafel
Namaste begroeting
meer foto's  
  • Overheulestraat 237, 8560 Moorsele.