Overzicht Mindfulness trainingenkies je workshop en start de training

De Zon maakt zich nooit zorgen over de wolken.
Puur bewustzijn ondervindt nooit hinder van gedachten.
Het is de interesse in gedachten waardoor ze gebonden worden.

John WheelerNatuurkundige

Mindfulness cursussen 2023

mindfulness trainingen

Hier vind je uitsluitend agenda punten die betrekking hebben op activiteiten rond een mindfulness cursus of heartfulness training. De meeste cursussen gaan door in West Vlaanderen: Moorsele (deelgemeente van Wevelgem, nabij Kortrijk), Roeselare, Brugge of Oudenburg naast Oostende.
Alle trainingen worden door Dirk Vieren begeleid. Hij is psychotherapeut en heeft de tweejarige opleiding mindfulness trainer gevolgd bij David Dewulf van het IAM.

Van zijn hand verscheen ook het boek: "mindfulness, een klare kijk", uitgegeven door Asoka, een handboek dat een overzicht geeft over het proces van een 8 weken trainingsprogramma. En de daarbij horende cd box met vier cd's die de deelnemers van een mindfulness training meekrijgen om thuis verder te oefenen. Alle oefeningen staan ook op één DVD in mp3 files zodat cursisten deze oefeningen kunnen afspelen op verschillende dragers als smartphone, tablet, PC, iPhone,...

De prijs voor een mindfulness training bedraagt, indien je 3 weken of vroeger voor de start van de training inschrijft én betaalt, 270 €. In deze prijs is inbegrepen acht lessen van totaal 24 uur, map en multibox met 4 Cd's die met een cd speler kan afespeeld worden of DVD waar alle oefeningen in mp3 formaat staan die je kan downloaden op je computer, tablet, smartphone,... Wie later dan 21 dagen voor startdatum inschrijft betaalt 300 €. De datum dat geldt, is de dag waarop het bedrag op rekening staat van Levensstroom.

Wens je deel te nemen aan één van deze trainingen dan volstaat het het inschrijvingsformulier voor mindfulness trainingen in te vullen.

Voor informatie betreffende prijzen en voorwaarden, terugbetalingen CM,... klik je op voorwaarden MBCT trainingen.

Najaar 2023
mindfulness cursussen in West vlaanderen: Moorsele - Wevelgem nabij Kortrijk, Brugge, Roeselare, Oudenburg (naast Oostende)

Heb je nog nooit een MBCT training van dichtbij gevolgd, dan kan een kennismakingsavond je misschien vooruit helpen. Tijdens deze avond worden een aantal basisprincipes aangereikt en dit op een zeer ervaringsgerichte wijze. Na een korte theoretische inkadering gaan we via eenvoudige oefeningen dieper in op: de doen- en zijnsmodus, de kracht van aandacht in het NU. Omgaan met pijn, stress en hoe stress wordt opgebouwd... Deze kennismaking is voor iedereen. En aangezien het online is, maakt het niet echt uit waar je woont in Vlaanderen...