Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

Mindfulness Brugge

Training Mindfulness: Brugge in Sarephta

Adres en routebeschrijving

Sarephta is een vleugel van het drie eeuwen oude karmelietenklooster in het hartje van Brugge.

Die staat ter beschikking van mensen die zoeken naar diepgang in het leven, houden van stilte of gewoon eens tot rust willen komen, individueel of in groep (een stemmige kapel, 17 mooi ingerichte kamers, een meditatiezolder, een eetzaal verwelkomen u). U kunt ook volop genieten van de grote tuin (met parkeermogelijkheid) of even een wandeling maken in de mooie binnenstad.


Contactgegevens

De trainingen mindfulness Brugge gaan door in:

Sarephta
Ezelstraat 26
8000 Brugge

050 44 38 99

Data trainingen

Klik op mindfulness Brugge om de data te bekijken wanneer er in Brugge momenteel trainingen worden gegeven.

Routebeschrijving met auto naar Sarephta, het stille pand

Vanuit de richting Kortrijk / Gent / Oostende
Neem de expresweg richting Zeebrugge en sla rechts af ter hoogte van de Torhoutse Steenweg. Nadat je door de Smedepoort rijdt slaat je onmiddellijk links af waar je in de Guido Gezellelaan terecht komt. Aan het einde van de Guido Gezellelaan is een groot kruispunt met verkeerslichten. Dit kruispunt moet je rechtdoor oversteken. Je bevindt zich nu in de Gulden-Vlieslaan. Aan het tweede kruispunt sla je rechts af in de Ezelstraat. De derde straat links is de Jan Boninstraat. Aan de rechterkant vind je een poort die open staat en waar je in kunt rijden. Je kan er je auto parkeren. Pas wel op, je rijdt er namelijk gemakkelijk voorbij.

Te voet van het station
Steek het stationsplein over. Steek daarna de R30 over, sla links af en steek Oostmeers over. Aan de overzijde vind je een wandelpad doorheen een klein parkje. Volg dit pad tot je het Zand bereikt. Sla de tweede straat rechtsaf in de Noordzandstraat. Hierna sla je de eerste straat links af in de Wulfhagestraat. Deze volg je tot de vierde straat rechts (de Oude Zak). Aan het einde van de Oude Zak kom je op de Ezelstraat uit waar je links afslaat. Na ca. 60m bent je op je bestemming aangekomen.


Grotere kaart weergeven

Enkele foto's van zalen en ruimten Sarephta

recreatieruimte conferentieruimte gang kamers
recreatie ruimte
conferentiezaal
gang kamers
     
voorgevel tuin tuin
ingang Sarephta
achterzijde klooster
zicht tuin

 

 

Voorpagina | Overzicht | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Contacteer Levensstroom | © 2007 - 2019 Levensstroom | Routebeschrijving |

Nijverheidslaan 21, 8560 Gullegem | 056 323969