Audio oefeningengratis mp3 meditatie en mindfulness oefeningen

Meditatie en audio bestanden om te downloaden

Audiobestanden in mp3 formaat met de meditatie oefeningen die bij een mindfulness training gegeven worden. Deze meditaties zijn te vinden op de cd en DVD die samen bij het boek: Mindfulness, een klare kijk van Dirk Vieren verkocht wordt. Alle meditaties zijn door de auteur zelf ingesproken.

Mindfulness zitmeditatie: aandacht voor de adem - 26'28"

Deze oefening is de basis voor alle verdere meditaties in een mindfulness training. Beluister deze ademfocus gratis als een kennismaking met mindfulness.

De drie minuten ademruimte - 4'07"

De 3 minuten ademruimte meditatie is een Mindfulness meditatie van 3 minuten waarbij je stapsgewijs jezelf observeert en eventjes stilstaat bij wat er nu allemaal aanwezig is.

Bodyscan of ligmeditatie, korte versie - 12'32"

In een kleine 10 minuten scan je je lichaam en sta je stil bij alle sensaties in je lichaam.

Wandelmeditatie - 22'56"

Deze oefening is de basis voor alle verdere meditaties in een mindfulness training. Beluister deze ademfocus gratis als een kennismaking met mindfulness.

De adem: korte versie - 9'22"

Letten op de adem: een ideale manier om even te stoppen en tot rust te komen

Rechtopstaande yoga oefeningen - 20'50"

Eenvoudige yoga oefeningen die je rechtstaande kunt uitvoeren. Je lichaam in een pose brengen en daar blijven, met de adem en steeds meer ontspannen in de inspanning... Geef positieve aandacht aan je lichaam met deze rechtopstaande yoga oefeningen.

De innerlijke glimlach - 14'47"

Een meditatie dat je blijheid geeft. Verzacht je gelaat en laat een vriendelijke glimlach tevoorschijn komen... Verblijdt het hart en is een knipoog naar heartfulness.

Gepost door Dirk Vieren
Dirk Vieren

Ik ben psychotherapeut, mindfulness trainer, massagetherapeut, centering practitioner, schrijver en ontwikkelaar van deze website en eveneens zaakvoerder van dit centrum. Mijn hoogste doel is rusten in mijn ware aard die inherent is in elke mens. En als meditator hou ik er van om mijn levenswerk te delen met allen die mijn pad kruisen. Deze website wil een poging zijn om jouw te ondersteunen in jouw zoektocht in het leven. Hopelijk vind je hier ietw waarmee ik jouw groei een stapje verder kan zetten

En als je mij tegenkomt heb je kans in de vriendelijke schattige ogen te kijken van mijn zwarte kat die overal wel ergens in mijn huis rond loopt. Ze luistert naar de naam "Vlokje" en nee ze is niet sneeuwwit maar pikzwart. Maar ik heb haar wel gevonden in de sneeuw...

Gerelateerde post

bekijk de video over mijn visie
Video visie en werking

Deze video toont de visie en achterliggende filosofie van waaruit ik werk. Gebouwd op het model Centering® wordt elk individu gezien in een totaal concept vanuit vier richtingen: het fysieke lichaam, het mentaal lichaam, het emotioneel lichaam en het energetisch lichaam. lees meer

2 commentaren

You're right, it keeps you fit, calm and healthy at the same time. Thanks for sharing. Will definitely tell my sister about it.

It's great to practise yoga during all the pregnancy period.

Laat hier je commentaar achter