.

Maak een afspraakvoor een massage bij Levensstroom

.

.

.

Afspreken voor een massage

Verras jezelf en je geliefden met een massage...

Een mooi geschenk... een teder gebaar... voor jezelf of een ander...

Hoe gaat het in zijn werk? Info en voorwaarden.

  • Je vult onderstaand formulier volledig in samen met het gewenste bedrag of de door jou gekozen behandeling uit de prijslijst.
  • Vermeld het bedrag en de soort massage behandeling. Kies je bv. voor een voetmassage dan kan je het bedrag van 25 € invullen (zie prijslijst) of bv. 45 € indien je wenst één uur gemasseerd te worden.
  • Kijk na of je alle velden hebt ingevuld. Om een afspraak te maken is het belangrijk dat alle gegevens juist zijn ingevuld.
  • Na ontvangst van je aanvraag krijgt je onmiddelijk een bevestiging via e-mail met een overzicht van jouw ingevulde gegevens.
  • Ik zal je daarna contacteren om te laten weten of de behandeling kan op de door jou voorgestelde datum. Zoniet spreken we een ander datum of uur af.
  • In sommige gevallen zoals bij een duo massage bv. kan een voorschot gevraagd worden. De reservatie is dan definitief van zodra de betaling ontvangen is.
  • Wellicht is het overbodig maar toch zinvol om te vermelden dat het niet nakomen van een afspraak zal aangerekend worden. Je kan tot ten laatste één dag voor de betreffende afspraak annuleren. Later annuleren of niet annuleren en niet afkomen op betreffende afspraak resulteert in een betaling van het bedrag van de gevraagde behandeling. Het gebruik maken van dit formulier impliceert dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Formulier aanvraag massagebehandeling

Lukt het je niet om dit formulier ingevuld te krijgen omwille van computerproblemen of heb je wat weerstand om dit dossier in te vullen, neem dan even contact met me op: 056 / 444 796.