Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

massage

Een massage behandeling aanvragen en algemene voorwaarden

Verras jezelf en je geliefden met een massage

Een mooi geschenk... een teder gebaar... voor jezelf of een ander...

Belangrijk aan Hotmail en Gmail gebruikers: het versturen van e-mails vanaf een e-mailadres wordt aan strenge richtlijnen onderworpen door onder andere Hotmail en Gmail, maar ook door andere mailproviders. Veel klanten krijgen mijn mails in hun Spam box. Kijk dit dus zeker na als je mij een bericht stuurt! Om te voorkomen dat jouw mails geweigerd worden of als 'ongewenst' gemarkeerd worden raad ik je aan om mijn mail adres als "veilig" of "gewenst" te markeren. Je kan bij elk bericht dat door jouw spamfilters is gemarkeerd als spam, op de knop 'Geen spam' klikken. Zoniet blijven mijn mails in jouw spambox komen.


Hoe gaat het in zijn werk?

  • Je vult onderstaand formulier volledig in samen met het gewenste bedrag of de door jou gekozen behandeling uit de prijslijst.
  • Vermeld het bedrag en de soort behandeling. Kies je bv. voor een voetmassage dan kan je het bedrag van 20 € invullen (zie prijslijst) of bv. 40 € indien je wenst één uur gemasseerd te worden.
  • Kijk na of je alle velden hebt ingevuld. Om een afspraak te maken is het belangrijk dat alle gegevens juist zijn ingevuld.
  • Na ontvangst van je aanvraag krijgt je onmiddelijk een bevestiging via e-mail met een overzicht van jouw ingevulde gegevens.
  • Ik zal je daarna contacteren om te laten weten of de behandeling kan op de door jou voorgestelde datum. Zoniet spreken we een ander datum of uur af.
  • In sommige gevallen zoals bij een duo massage bv. kan een voorschot gevraagd worden. De reservatie is definitief van zodra de betaling ontvangen is.
  • Wellicht is het overbodig maar toch zinvol om te vermelden dat het niet nakomen van een afspraak zal aangerekend worden. Je kan tot ten laatstse één dag voor de betreffende afspraak annuleren. Later annuleren of niet annuleren en niet afkomen op betreffende afspraak resulteert in een betaling van het bedrag van de gevraagde behandeling. Het gebruik maken van dit formulier impliceert dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.
Formulier aanvraag massagebehandeling