Overzichtmassage behandelingen.

Soorten massages

 Zweedse massage

Zweedse massage

Dit is een van de meest gebruikte massagevormen. Deze klassieke (Zweedse) massage bestaat uit vijf handgrepen: effleureren, petrisseren, frictioneren, vibreren en tapoteren waarbij met de bloedbanen mee wordt gemasseerd. Er wordt op de blote huid gemasseerd met etherische oliën als glijmiddel.

meer info  

 Californische massage

Californische massage

Wens je en zachte en lichte massage dan is de Californische massage goed voor mensen die een ontspannende pauze willen en die terug één willen worden met hun lichaam. Het prikkelt de zintuigen, ontspant en vermindert stress. De massage is traag, zacht en licht.

meer info  

 Hot stone massage

Hot stone massage

Dit is een vorm van massage waarbij gladde, platte, verwarmde basalt stenen. Eerst wordt je lichaam met de handen gemasseerd en daarna met hete stenen die ongeveer 45° C warm hebben. Als de stenen voldoende opgewarmd zijn, worden enkele daarvan daarna geplaatst op specifieke plekken van je lichaam.

meer info  

 

 Haptodynamische massage

Haptodynamische massage

Dit is een combinatie van voortdurende beweging in een vloeiende aaneenschakeling van gevarieerde handgrepen én aanraken, voelen, direct lichamelijk contact. Technieken die gebruikt worden zijn: wiegen, schudden, slingeren, veren, rollen, stretchen, afgewisseld met knedingen, strijkingen en fricties.

meer info  

 Chakra massage

Chakra massage

De chakra massage is een fysieke massage. Dit wil dus zeggen dat er op het lichaam gewerkt wordt met behulp van etherische oliën. Je komt tot innerlijke rust zowel in jouw energetisch systeem als op fysiek, emotioneel en mentaal niveau door het masseren van de 7 hoofdcentra's.

meer info  

 Thaïse massage

Thaïse massage

Bij een thaise massage wordt je lichaam gestrekt in plaats van gemasseerd met strijkingen en knedingen. Tijdens deze traditionele massage wordt er gecombineerd met acupressuur, waarbij de masseuse druk uitoefent op diverse punten op het lichaam, en yogahoudingen.

meer info  

 

 Duo massage

Duo massage

Kom samen met je partner en geniet van een duo massage. Gezellig samen met je partner, vriend of vriendin, moeder en dochter,... worden jullie gemasseerd in dezelfde ruimte. Verras je geliefde voor zijn/haar verjaardag, moederdag, vaderdag, valentijn en geniet zelf mee!

meer info  

 Trio massage

Trio massage

De massagepraktijk beschikt over de mogelijkheid om met zijn drieën te genieten van een arrangement trio massage (massage à trois). Gezellig samen met je partner en kinderen, broers en zussen, vrienden of vriendinnen, ouders,... worden jullie gemasseerd in dezelfde ruimte.

meer info  

 Voor jongeren en studenten

jongeren en studenten

Ook voor kinderen en jongeren is lichaamsaanraking belangrijk. Het leert hen hun eigen lichaam ervaren en bewustworden. Met volle aandacht aangeraakt worden door veilige handen, ondersteunt hen in het ontwikkelen van basisvertrouwen in het leven en verbondenheid met zichzelf.

meer info  

 

 Cranio Sacrale therapie

Cranio Sacrale therapie

Het is een zachte manipulatietechniek die helpt om disharmonieën in de beweging van schedelbeenderen, ruggengraat en heiligbeen te herstellen. Daar het cranio-sacrale systeem de hersenen en het rugmerg omsluit heeft het ook invloed op het functioneren van het centrale zenuwstelsel.

meer info  

 Ontspanningstoestellen

Ontspanningstoestellen: chi machine, brainmachine, comfy kussen, massagemat, infrarood dekentje,...

Je kan je ook laten ontspannen met behulp van toestellen die je helpen je lichaam in balans en ontspanning brengen. Ontspanningstoestellen zoals chi machine, brainmachine, comfy kussen, massagemat, infrarood dekentje,... helpen je in een staat relaxatie te komen en vitaliseren je lichaam.

meer info  

 Massagetechnieken

Massagetechnieken

De massagetechnieken die ik gebruik, zijn een combinatie van de Zweedse en Californische massage. De zweedse technieken bestaan uit vijf handgrepen: effleureren, petrisseren, frictioneren, vibreren en tapoteren, gecombineerd met zachte en trage lichamelijke aanrakingen.

meer info