Trio massageMassages om met zijn drieën te genieten...

 

 

Trio massages

Trio massages

Mogelijkheid massages voor drie personen Gullegem - Wevelgem nabij Kortrijk (West Vlaanderen)

De massagepraktijk beschikt over de mogelijkheid om met zijn drieën te genieten van een arrangement trio massage (massage à trois). Ben je op zoek naar een massagebehandeling samen met je gezin, collega's, vrienden,...? Dan is een trio massage een mogelijkheid. Je kan als groep kiezen tussen een combinatie van verschillende massages.
Gezellig samen met je partner en kinderen, broers en zussen, vrienden of vriendinnen, ouders,... worden jullie gemasseerd in dezelfde ruimte. 

Maak tijdig een afspraak met dit formulier of per telefoon: +32 (0)56 444796. Er dient ook een voorschot betaald te worden. Kan ook op zaterdag of zondag of een avond in de week.

Dit trio arrangement is een behandeling van drie uur voor de prijs van één! Hiervoor dient geen tweede masseur opgeroepen te worden waardoor de prijs aanmerkelijk daalt! Tijdens het eerste uur krijgt:

Het is belangrijk dat je tijdig een afspraak maakt via dit formulier of per telefoon: +32 (0)56 444796. Er dient ook een voorschot betaald te worden. Indien tijdig gereserveerd kan je ook op zaterdag of zondag of op een avond in de week komen voor een trio massage.

 

Keuze uit verschillende arrangementen

Of je kan kiezen voor een arrangement trio massage als student of als +25 jarigen. Dan krijg je een behandeling van drie uur voor de prijs van één. Hiervoor dient geen tweede masseur opgeroepen te worden waardoor de prijs aanmerkelijk daalt!

boek nu  

 

Nuttige tips

  • Een triomassage leent zich ook uitstekend als cadeau idee. Reserveer een cadeaubon voor je geliefde tijdens Valentijn, voor een verjaardag, vaderdag, moederdag, als kerstcadeau op Kerstmis, Nieuwjaar,...
  • Waar? We ontvangen je hartelijk in Levensstroom te Gullegem - Wevelgem nabij Kortrijk (West Vlaanderen). Parkeer gerust op de auto oprit langs de zijkant links van het gebouw.
  • Maak een afspraak uit het aanbod massages. Ook mensen die niet in West Vlaanderen wonen, kunnen op bezoek komen! Bijvoorbeeld tijdens een uitstapje naar Kortrijk en een bezoek aan het winkelcentrum K in Kortrijk.