Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

massage cadeaubon

Een massage cadeaubon

Verras je geliefden... met een kadobon massage

Een mooi geschenk... een teder gebaar... deze cadeaucheque!

Ken je iemand die je een plezier wilt doen?
Wil je iemand eens verrassen?
Ter gelegenheid van moederdag? Een verjaardag? Valentijn? Jezelf verwennen samen met je partner, dochter, vriendin...?

Een origineel geschenk die de gelukkige zeker zal waarderen!

Geschenkbonnen zijn mogelijk vanaf 20,00 €.

Wie in de buurt van Gullegem, Wevelgem of Moorsele woont kan hier ook terecht met de kadobon van Wevelgem.


Hoe gaat het in zijn werk ?

  • Je vult onderstaand formulier volledig in samen met het gewenste bedrag of de door jou gekozen behandeling uit de prijslijst.
  • Vermeld het bedrag en de soort behandeling. Kies je bv. voor een voetmassage dan kan je het bedrag van 20 € invullen (zie prijslijst) of 30 € indien je een kwartier langer wenst gemasseerd te worden. Een rug, schouder en nekmassage komt op 30 € voor drie kwartier (60 € voor 1u30')...
  • Vul je geen behandeling in, dan kan de persoon in kwestie zelf kiezen welke massage zijn/haar voorkeur geniet voor dit bedrag. Selecteer daartoe de laatste optie in de dropdown menu bij behandeling.
  • Kijk na of je alle verplichte velden hebt ingevuld. Om de aankomst van de bon te verzekeren is het belangrijk dat alle gegevens juist zijn ingevuld.
  • Na ontvangst van je aanvraag krijgt je een bevestiging met het rekeningnummer voor de betaling. Indien je de kadobon snel wilt ontvangen kan ik die ook digitaal opsturen. Uiteraard echter alleen na ontvangst van betaling. Als je de betaling uitgevoerd heb kan je altijd een kopie van je betaling via e-mail versturen of een PrintScreen van het scherm waarop de bevestiging van betaling is gebeurd.
  • Van zodra je betaling wordt ontvangen sturen wij je de geschenkbon op. Je kan deze ook altijd komen afhalen.
  • De cadeaubon is 1 jaar geldig, persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • Belangrijk aan Hotmail en Gmail gebruikers: het versturen van e-mails vanaf een e-mailadres wordt aan strenge richtlijnen onderworpen door onder andere Hotmail en Gmail, maar ook door andere mailproviders. Veel klanten krijgen mijn mails in hun Spam box. Kijk dit dus zeker na als je mij een bericht stuurt! Om te voorkomen dat jouw mails geweigerd worden of als 'ongewenst' gemarkeerd worden raad ik je aan om mijn mail adres als "veilig" of "gewenst" te markeren. Je kan bij elk bericht dat door jouw spamfilters is gemarkeerd als spam, op de knop 'Geen spam' klikken. Zoniet blijven mijn mails in jouw spambox komen.
Formulier Aanvraag Geschenkbon

geschenkbon massage