.

Massage cadeaubonVerras je geliefden met een geschenkbon

.

.

.

Bestel een massage cadeaubon

Verras jezelf en je geliefden met een leuk geschenk...

Een mooi geschenk... een teder gebaar... voor jezelf of een ander...

Ken je iemand die je een plezier wilt doen?
Wil je iemand eens verrassen?
Ter gelegenheid van moederdag? Vaderdag? Een verjaardag? Zoveel jaren samen? Kerstcadeau? Nieuwjaar? Of Valentijn? Jezelf verwennen samen met je partner, dochter, vriendin...? Zoveel redenen om elkaar te verrassen.

Een origineel geschenk die de gelukkige zeker zal waarderen!

Geschenkbonnen zijn mogelijk vanaf 25,00 €.

Wie in de buurt van Gullegem, Wevelgem of Moorsele woont kan hier ook terecht met de kadobon van Wevelgem.

Hoe gaat het in zijn werk ?

  • Je vult onderstaand formulier volledig in samen met het gewenste bedrag of de door jou gekozen behandeling uit de prijslijst.
  • Vermeld het bedrag en de soort behandeling. Kies je bv. voor een voetmassage dan kan je het bedrag van 25 € invullen (zie prijslijst) of 35 € indien je een kwartier langer wenst gemasseerd te worden. Een rug, schouder en nekmassage komt op 35 € voor drie kwartier...
  • Vul je geen behandeling in, dan kan de persoon in kwestie zelf kiezen welke massage zijn/haar voorkeur geniet voor dit bedrag. Selecteer daartoe de laatste optie in de dropdown menu "vrij te kiezen volgens bedrag".
  • Kijk na of je alle verplichte velden hebt ingevuld. Om de aankomst van de bon te verzekeren is het belangrijk dat alle gegevens juist zijn ingevuld.
  • Na ontvangst van je aanvraag krijg je een bevestiging met het rekeningnummer voor de betaling. Indien je de kadobon snel wilt ontvangen kan ik die ook digitaal opsturen. Uiteraard echter alleen na ontvangst van betaling. Als je de betaling uitgevoerd heb kan je altijd een kopie van je betaling via e-mail versturen of een PrintScreen van het scherm waarop de bevestiging van betaling is gebeurd.
  • Van zodra je betaling wordt ontvangen stuur ik je de geschenkbon op. Je kan deze ook altijd komen afhalen.
  • De cadeaubon is 1 jaar geldig, persoonlijk en niet overdraagbaar.
Formulier Aanvraag geschenkbon

Lukt het je niet om dit formulier ingevuld te krijgen omwille van computerproblemen of heb je wat weerstand om dit dossier in te vullen, neem dan even contact met me op: +32 (0)56 444796.

geschenkbon massage