Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

wandelmachine: ervaringen

Recensies over de massagetafels

Ervaringen en getuigenissen

Je bent op zoek naar een degelijke en geschikte massagetafel? Maar je wilt eerst rustig overlopen hoe anderen onze tafels ervaren? Dan kan je hier de binnengekomen getuigenissen en ervaringen lezen van mijn klanten. Hopelijk inspireert dit je om te kiezen voor Earthlite of Universe (vroegere Happy) tafels...


Ervaringen

Hallo Dirk,
De Universe Reiki behandeltafel voldoet aan alle verwachtingen. Ik ben er zeer tevreden over. De kleur is precies zoals op de afbeelding, het voelt zacht aan en heeft de juiste dikte om een langere tijd comfortabel op te liggen. Het is makkelijk uit te klappen en te verstellen van hoogte. Alleen zwaarder in gewicht en draagkracht was ook iets minder, 204 kg ipv 220kg, maar ook genoeg. Alles was goed verpakt, compleet en in 4 dagen bezorgd naar Nederland. Ook het e-mail contact was goed w.b. informatie. Ik ben zeer blij met deze aankoop en heel erg bedankt voor de goede service. Vriendelijke groet,

Natasja, 26 april 2019


Dag Dirk,

Hartelijk dank om me met woord en daad bij te staan bij de aankoop van de Universe Reiki massagetafel en toebehoren.
Je hebt de tijd genomen om al mijn vragen en twijfels ruimte te geven en ik ben enorm blij met alles. Het is weer een stapje dichter!
Gisteren had ik een uitwisseling met een cursusgenoot en de tafel is door beide zeer goed bevonden. Ook fijn om als eerste op de tafel gemasseerd te worden Glimlach .

Stephanie, 29 november 2018


Beste,

even mijn goede ervaringen verteld in de nieuwe cursus massage.
De eerste cursist is reeds bij jou langs geweest.
En deelt dezelfde ervaring...

Mvg Dheere Inge, 26 november 2018


Beste Dirk,

Hierbij laat ik weten dat ik de tafel in goede staat heb ontvangen.  Wat een exemplaar!  Hij is zo mooi.  Hiervoor wil ik je graag bedanken dat je de tijd hebt genomen om telefonisch jouw info door te geven zodat ik uiteindelijk mijn beslissing kon maken. Glimlach 
Ik ben hier superblij mee en blij dat ik bij u heb aangekocht. Persoonlijk contact geeft mij de voorkeur dan één of andere opgestelde verkoperssite waar je voor de rest niet terecht kunt.
Alles is in mooie kwaliteit, bedankt om zulke mooie produkten te verkopen.  Hier ga ik veel plezier aan hebben om Reiki te kunnen toepassen Glimlach

Met vriendelijke groeten,

Van Meir Debbie, 9 januari 2018


Goede middag!

Ik wilde even zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over jullie! Na enig speurwerk viel mijn keus op de Happy Lady massagetafel van Levensstroom. Ik heb vooraf contact gehad per mail over de tafel en de service was vanaf het eerst moment uitstekend. De tafel is vanuit Belgie binnen 2 dagen in Nederland aangekomen. Veel Nederlandse bedrijven halen dat niet eens, dus complimenten. De tafel zelf is fenomenaal, wel wat aan de zware kant, maar daar heb je dan ook echt wat voor. Klanten zijn er erg tevreden mee."

Verder vond ik de service via de mail erg fijn, dat haalde mij over om bij jullie te bestellen, en de tafel zelf was nog beter dan ik had gedacht. Echt een aanwinst!

Ga zo door!

Arend Lock, april 2017


Bij deze wou ik nog meegeven dat de cliënten die voor een energetische behandeling kwamen/komen zeer tevreden waren/zijn over het comfort van de tafel.
Eén van mijn cliënten heeft last van haar rug en was bang om lang stil te liggen, maar ze was enthousiast als ze voorzichtig van de tafel afstapte. De tafel voelt zeer zacht aan en vangt je lichaam heel goed op. Ze had haar rug niet gevoeld.
Een andere klant had het gevoel in zijn eigen bed te liggen. Lekker knus en zacht.
Ik lig er zelf ook heel graag op om te mediteren of een reikibeurt te geven, omdat ze zeer comfortabel ligt en op zichzelf al een deel rust met zich meebrengt. De verschillende standen en de extra steunen zorgen ervoor dat ik meer kan rekening houden met bepaalde kwaaltjes van mijn cliënten.
Het feit dat ik er zelf heel gemakkelijk rond kan 'rollen' op mijn massagestoeltje vind ik ook praktisch en gemakkelijk. De patiënt ligt comfortabel en ik kan comfortabel mijn werk doen.
Enorm bedankt voor de hulp bij het kiezen, de vlugge correcte service en de enorme meerwaarde van deze tafel! 

Inge Vermaercke, oktober 2016