Levensstroom

Home | Contacteer mij |
linker hoek afgerond SEO rechter afgeronde hoek container

Levensstroom, praktijk voor therapie, Mindfulness en massage

wandelmachine: ervaringen

Recensies over de massagetafels

Ervaringen en getuigenissen

Je bent op zoek naar een degelijke en geschikte massagetafel? Maar je wilt eerst rustig overlopen hoe anderen onze tafels ervaren? Dan kan je hier de binnengekomen getuigenissen en ervaringen lezen van mijn klanten. Hopelijk inspireert dit je om te kiezen voor Earthlite of Happy tafels...


Ervaringen

Bij deze wou ik nog meegeven dat de cliënten die voor een energetische behandeling kwamen/komen zeer tevreden waren/zijn over het comfort van de tafel.
Eén van mijn cliënten heeft last van haar rug en was bang om lang stil te liggen, maar ze was enthousiast als ze voorzichtig van de tafel afstapte. De tafel voelt zeer zacht aan en vangt je lichaam heel goed op. Ze had haar rug niet gevoeld.
Een andere klant had het gevoel in zijn eigen bed te liggen. Lekker knus en zacht.
Ik lig er zelf ook heel graag op om te mediteren of een reikibeurt te geven, omdat ze zeer comfortabel ligt en op zichzelf al een deel rust met zich meebrengt. De verschillende standen en de extra steunen zorgen ervoor dat ik meer kan rekening houden met bepaalde kwaaltjes van mijn cliënten.
Het feit dat ik er zelf heel gemakkelijk rond kan 'rollen' op mijn massagestoeltje vind ik ook praktisch en gemakkelijk. De patiënt ligt comfortabel en ik kan comfortabel mijn werk doen.
Enorm bedankt voor de hulp bij het kiezen, de vlugge correcte service en de enorme meerwaarde van deze tafel! 

Inge Vermaercke, Atalanta


Na enig speurwerk viel mijn keus op de Happy Lady massagetafel van Levensstroom. Ik heb vooraf contact gehad per mail over de tafel en de service was vanaf het eerst moment uitstekend. De tafel is vanuit Belgie binnen 2 dagen in Nederland aangekomen. De tafel zelf is fenomenaal, wel wat aan de zware kant, maar daar heb je dan ook echt wat voor. Klanten zijn er erg tevreden mee."

Arend Lock, Voorpagina | Overzicht | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Contacteer Levensstroom | © 2007 - 2017 Levensstroom |