Levensstroom

Home | Contacteer mij |
Kortrijk Gullegem

Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, mindfulness, heartfulness, hartcoherentie, Centering en massages

guide pour la sant�: GPS

Klant Nutritionele Evaluatie Vragenlijst (KNEV)

Hoe staat het met uw gezondheid? Gratis meting.

Het aantal burn-outs stijgt drastisch. We leven in een stressvolle en hectische maatschappij waar alles sneller en efficiënter moet gebeuren. Er is zo veel te doen en zo weinig tijd. Ons zenuwstelsel staat de dag van vandaag onder enorme druk: stress op het werk, combinatie werk en gezin, drukte van de kinderen, beoefenen van hobby’s, sociale verplichtingen, prikkels van sociale media, tv, reclame,... er is zo veel dat we moeten verwerken dat we het onmogelijk nog aan kunnen. Problemen op het werk, in het gezin, met onze partner, in de familie of gezondheidsproblemen zijn het gevolg...


Hoe uit die neerwaartse spiraal geraken?

Lang voor een ziekte zich manifesteert zijn er al waarschuwingssignalen af te lezen. Fysieke klachten zoals vermoeidheid, problemen met de spijsvertering, maag- en darmklachten, voedselintoleranties, spier- en gewrichtspijnen, huidaandoeningen, hormonale problemen, verminderde immuniteit... Of klachten kunnen emotioneel van aard zijn: neerslachtigheid, ongelukkig zijn, kwaad,... of te maken hebben met gedrag zoals op een andere manier eten (te veel of te weinig), me terugtrekken, slaapproblemen... Dan kan coaching een noodzaak zijn. Kijken met een therapeut of Centering Practitioner hoe er met jouw verhaal een manier gevonden wordt om er leren mee te omgaan. En door middel van het aanpassen van de leefstijl, voeding en met de hulp van voedingssupplementen kan de ziekte plaats maken voor gezonder leven. Dat laatste kan heel gemakkelijk en gratis gedaan worden met de GPS: Guide Pour la Santé.

Wat is Guide Pour la Santé (GPS)?

Guide Pour la Santé (GPS) is een online vragenlijst die een beeld kan geven van enerzijds de belangrijkste symptomen die spelen op het moment, anderzijds kan je een beeld krijgen van de onderliggende oorzaken. Je ziet welke van jouw organen het moeilijk hebben. Dit alles wordt weergegeven in een mooie grafiek:

Guide Pour la Santé

Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 à 30 minuten. Via deze vragenlijst bekom ik info per orgaan.
De resultaten worden voorgesteld in volgorde van belangrijkheid: een symptoomlastrapport, symptoomlastvergelijkingsgrafiek, een aanbeveling van supplementen.

De vragenlijst geeft info over: het immuunsysteem, hart- en bloedvaten, suikerverwerking, organen als maag, lever en galblaas, dunne en dikke darm, nieren, bijnier en blaas, schildklier, hypofyse, behoefte aan vitamines/mineralen, essentiële vetzuren...

Praktisch

  • Stuur mij een e-mail met je naam en adres gegevens:
  • Ik stuur jou een mail vanuit het GPS-systeem waarmee je een link krijgt. Klik op de link om je e-mail te verifiëren. Daarna krijg je een mail met de uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Vul alle vragen in. Anders werkt het niet!
  • Van zodra je de lijst volledig hebt ingevuld en doorgestuurd, krijg ik een bevestiging.
  • Indien je wenst maak ik dan een afspraak met jou en overloop ik de resultaten en kijken we samen hoe we uw gezondheidsproblemen kunnen verbeteren. Prijs per sessie is 40 € per uur. Meer info over de prijzen en algemene voorwaarden vind je bij therapiegesprekken.

 

Voorpagina | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Contacteer Levensstroom | © 2007 - 2022 Levensstroom | Routebeschrijving |

Overheulestraat 237, 8560 Moorsele | 056 444796